Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، معمولا هر کشوری در ذهن مردم ما یادآور ویژگی‌های خاصی است. سینماگران هم برهمین‌اساس و البته سوژه فیلمنامه، یک یا چند کشور خارجی را به‌عنوان لوکیشن فیلم‌شان انتخاب می‌کنند. طبق برخی آمار منتشرشده، تا‌به‌امروز بیش از ۵۰ فیلم ایرانی در لوکیشن‌های خارج از ایران فیلمبرداری شده‌اند. از اروپا تا کانادا و آمریکا و همین‌طور کشورهای منطقه ازجمله لوکیشن‌های مدنظر فیلمسازان ایرانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
فیلمسازی‌خارج‌ازایران
بررسی آماری و تحلیل محتوایی فیلم‌های مذکور کار دشواری نیست. با اندک اشرافی به سینما، می‌توانید فلسفه لوکیشن‌های خارج از کشور فیلم ایرانی را متوجه شوید. دلیل لوکیشن خارجی فیلم محتوای فیلمنامه است؟ آیا سازندگان صرفا دنبال خوش‌گذرانی چندروزه بوده‌اند؟ یا شاید آزادی‌های لوکیشن خارج از کشور مثل استفاده از بازیگر زن خارجی دلیلش است؟ البته مورد آخر در دو،سه سال اخیر به‌وفور اتفاق افتاده و خودش به شبه‌ژانری تبدیل شده است. البته در‌این‌میان، فیلم‌هایی هم هستند که لوکیشن خارج از کشور صرفا نقش ویترین را در آن نداشته است. حتی فلسفه استفاده‌اش دورزدن قوانین داخلی در مباحثی مثل پوشش یا حجاب هم نبوده است. از کرخه تا راین، ردکارپت، بازمانده، آدم‌برفی، استرداد و چند فیلم دیگر ازجمله محصولاتی است که محتوای فیلمنامه آن‌ها در عمل می‌طلبیده است که به جایی خارج از ایران سفر کنند. البته، فیلمبرداری در خارج از کشور درکنار جذابیت‌هایش، سختی‌های فراوانی هم در پی خواهد داشت. دریافت مجوزهای لازم از آن کشور، هماهنگی تیم تولید، سفر و اسکان عوامل در آن کشور و... موارد متعدد دیگری است که ساخت فیلم در فرنگ را دشوار می‌کند. در یکی دو سال اخیر و با افزایش قابل توجه نرخ ارز مورد دیگری به سختی‌های تولید فیلم در خارج از کشور اضافه شده که سرمایه‌گذاران را برای چنین کاری به‌سختی قانع می‌کند. 

سینمادرشیخ‌نشین
امارات در سال‌های اخیر به یکی از لوکیشن‌های دلخواه شرکت‌های هالیوودی تبدیل شده است. میلیاردرهای اماراتی که پول‌های نفتی‌شان از پارو بالا می‌رود، حالا و پس از بریزوبپاش در کازینو و فرش و عتیقه‌جات، فیل‌شان یاد هندوستان هالیوود را کرده است. آن‌ها حاضرند برای ضبط چند سکانس از فیلم مشهور هالیوودی مبالغ هنگفتی هزینه کنند. «وال‌استریت: پول هرگز نمی‌خوابد»، «مأموریت غیرممکن: پروتکل شبح»، «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد»، «سریع و خشن ۷» و «فراتر از پیشتازان فضا» ازجمله این پروژه‌های مطرح هالیوودی است. فکرش را بکنید ستاره‌ای مثل تام کروز آویزان بر فراز برج خلیفه باشد؛ چه شهرتی برای امارات در پی خواهد داشت!

باوجوداین، وضعیت سینمای ایران درمقابل امارات متحده عربی چگونه است؟ چند فیلم یا مستند در این کشور ساخته شده است؟ سوژه کدام آثار به‌طورمستقیم با این کشور عربی درتنیده است؟ درادامه گزارش، این فیلم‌ها را مرور و کمی درباره جزئیات آن‌ها صحبت می‌کنیم. از ذهنیت ایرانیان و نگاه‌شان به کشورهای دیگر گفتیم. نگاه غالب ایرانیان براساس تجربیات خودشان و شنیده‌ها به کشوری مثل امارات چیست؟ پول نفت، برج‌های بلند و مراکز خرید و سواحل آزاد جنبه‌ای از چهره امارات است که در پوسته ظاهری‌اش دیده می‌شود؛ اما آیا امارات فقط همین جذابیت‌های عامه‌پسند است؟ در زیر پوسته خوش‌رنگ‌و‌لعاب شیخ‌نشین، واقعیتی وجود دارد که احتمالا کمتر کسی غیر از ایرانیان از آن مطلع باشد. در زیر این لایه ظاهری، دریایی از فساد اقتصادی، اخلاقی و سیاسی وجود دارد. مهم‌ترین جنبه این فساد مربوط به تجارت جنسی است. بازار «الخیل» در شیخ‌نشین ابوظبی از شهرت خاصی در کشور امارات برخوردار است. این بازار مرکز فساد و فحشا در این کشور شمرده می‌شود که به‌طوررسمی شیخ‌زاید آل‌نهیان، اولین حاکم امارات، آن را تأسیس کرد و درآمدهای این مرکز به حساب وی واریز می‌شد. پس از مرگ وی نیز، اداره این بازار به دفتر حکومتی موسوم به «الدیوان الامیری» محول شد. از اواخر دهه ۱۹۷۰، در کشورمان اخباری شوکه‌کننده منتشر شد. این اخبار از قاچاق دختران جوان ایرانی به امارات برای بهره‌برداری جنسی از آن‌ها اطلاع می‌داد. حالا سینمای ایران درمقابل چنین سیستم فاسدی که ضربات مستقیمی به حیثیت و شرف ایرانیان زده، چه کرده است؟

منبع:صبح نو کپی متن خبر برچسب ها: فیلم سینما امارات

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: فیلم سینما امارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری

وزارت اقتصاد امارات در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات این کشور و ایران در نشستی برای تقویت روابط اقتصادی و ارتقای همکاری در بخش‌های مختلفی از جمله گردشگری، حمل‌ونقل، کارآفرینی و انرژی‌های تجدیدپذیر توافق کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشنال نیوز، وزارت اقتصاد امارات روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقامات این کشور و ایران در نشستی برای تقویت روابط اقتصادی و ارتقای همکاری در بخش‌های مختلفی از جمله گردشگری، حمل‌ونقل، کارآفرینی و انرژی‌های تجدیدپذیر توافق کرده‌اند.

اولین نشست کمیته مشترک اقتصادی دو کشور در ابوظبی به ریاست عبدالله بن طوق، وزیر اقتصاد امارات و مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی ایران برگزار شد.

وزارت اقتصاد امارات در این بیانیه اعلام کرد که هر دو کشور همچنین قصد دارند همکاری های اقتصادی را در بخش هایی از جمله حمل و نقل، کشاورزی و محیط زیست تقویت کنند.

تجارت ایران و امارات به 30 میلیارد دلار می‌رسدفرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب

بن طوق در این دیدار گفت: تشکیل اولین نشست کمیته مشتک اقتصادی امارات و ایران منعکس کننده آرمان‌های مشترک ما برای تحکیم روابط اقتصادی موجود و گسترش آنها به بخش‌های آینده است.

بر اساس این گزارش، این توافق در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی به تقویت روابط تجاری و اقتصادی خود با کشورهای جهان از طریق موافقت نامه‌های مشارکت اقتصادی جامع (Cepa) که هدف آن کاهش یا حذف موانع تجاری است، ادامه می‌دهد.

در اولین جلسه کمیته مشترک اقتصادی ایران و امارات، همچنین راه های جدیدی برای تقویت تجارت و حمایت از صادرکنندگان و واردکنندگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دو کشور توافق کردند که گروه های ویژه فنی مشترک برای پیگیری اجرای توصیه‌های این کمیته برای تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایجاد کنند.

بر اساس این بیانیه، آنها همچنین موافقت کردند که از توسعه شرکت‌های کوچک و متوسط (SMEs) حمایت کنند و محصولات آنها را به بازارهای جدید صادر کنند.

آقای بذرپاش روز چهارشنبه در ابوظبی با شیخ منصور بن زاید، معاون رئیس جمهور و نخست وزیر امارات نیز دیدار کرد.

به گفته خبرگزاری‌های دولتی اماراتف آنها در مورد همکاری دو کشور به ویژه در زمینه گسترش تجارت دوجانبه گفتگو کردند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • (ویدیو) در ترکیه به طور متوسط هر مرد با ۱۵ زن شریک جنسی است و بعضی تا ۵۰ زن
  • لوکیشن سریال خانه سبز پس از ۳۰ سال (فیلم)
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • حمله بی‌سابقه با موشک کروز از خاک عراق به تل‌آویـو
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • لحظه شلیک موشک‌های کروز مقاومت عراق به سمت ۲ هدف مهم در تل‌آویو
  • (ویدئو) لحظه شلیک موشک‌های کروز مقاومت عراق به سمت بئرالسبع و تل‌آویو
  • حمله بی‌سابقه از خاک عراق به تل‌آویو